Corona Virus

In lijn met het advies van onze moederbond de Nederlandse Onderwatersport Bond en het overkoepelende NOC*NSF, heeft het bestuur in maart 2020 besloten dat alle trainingen en andere verenigingsbijeenkomsten afgelast werden. Per 4 september 2020 waren we weer gestart met de reguliere trainingen in het Rivièrabad. Echter, met het oplopen van het aantal besmettingen en de oproep van het kabinet medio oktober 2020 heeft het bestuur besloten om per 9 oktober het zwembad alleen open te stellen voor vrij zwemmen. Uiteraard hopen we dat deze periode zo kort mogelijk duurt!

We hopen eenieder snel weer veilig en gezond te zien en wensen alle slachtoffers sterkte met de verwerking van alle effecten die dit virus heeft.

Update: we zijn zo’n anderhalf jaar verder. De regels zijn weer wat versoepeld en de trainingen zijn weer opgestart!

Bestuur Duik- en Onderwatersport Vereniging Botlek, Spijkenisse