De gezelligste duikvereniging in de Nissewaard!

Duik en Onderwatersport Vereniging (DOV) Botlek is een gezellige vereniging in Spijkenisse, waar de duikende en snorkelende leden leuke activiteiten doen, kennis en ervaring delen met als rode draad de onderwatersport. En nu al 40 jaar!

En dat lustrum laten we niet ongemerkt voorbij gaan! Op zaterdag 27 augustus 2022 waren we aanwezig op de Braderie in het centrum van Spijkenisse. Nadat we aan de rand van Spijkenisse gedropt zijn door de Fluisterboot snorkelden 8 leden de 1,5 kilometer terug naar de Molen van Spijkenisse. Kijk vooral eens op: 40-jarig DOV Botlek zwemt Spijkenisse binnen – Spieke.nl

19 maart 2022: Clean Up Day
Op 19 maart wilde DOV Botlek meehelpen bij de landelijke schoonmaakdag! Dit zou het eerste evenement zijn geweest waarbij aandacht werd besteed aan ons lustrum. Tussen 13u30 en15u30 wilden we bij de Boekenberg laten zien waarom schoon (water) ook voor duikers belangrijk is. Helaas had de gemeente Nissewaard te weinig aanmeldingen om dit door te laten gaan.

22 juni 2022: Sportdag gemeente ambtenaren
Ook dit evenement is helaas geannuleerd door gebrek aan inschrijvingen. Het idee was om snorkellessen te geven in het Bernissebad.

Wil je kennis maken met de onderwater(sport)wereld?
Met 40 jaar ervaring en heel veel diverse leden zijn we een schat van informatie en ervaringen!
*) Heb je ooit een duikbrevet gehaald maar wil je je kennis opfrissen?
*) Wil je (beter) leren snorkelen?
*) Wist je dat je onder water ook kunt hockeyen, voetballen of schaken?
*) Ben je benieuwd naar duik(reis)ervaringen uit het Caraïbisch gebied, Oostenrijk, Belgische steengroeves, Spaanse kustplaatsen of gewoon in Nederland?

Neem vooral contact op! Wij vertellen graag en bieden je een veilige en comfortabele (her)introductie in de onderwaterwereld!

DOV Botlek, Spijkenisse is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), waardoor onze duikopleidingen wereldwijd erkend worden en inhoudelijk vergelijkbaar zijn met bijvoorbeeld de bekende PADI-brevetten.